Pim Paparazzi

Iedereen kan model zijn!

Eallum, Biesbosch Dordrecht mei 2024 zaterdag


Eallum is een wat kleiner festival in het fantasy genre. Knusse gemoedelijke sfeer, leuke kraampjes met divers aanbod en een muziekpodium. Dit jaar de tweede editie, opnieuw in Dordrecht. Ietsje groter opgezet dan de eerste keer, en opnieuw twee dagen. Ik was er de zaterdagochtend.

Voor zover mogelijk heb ik afgebeelde personen mijn kaartje gegeven. Voor iedereen die ik heb gemist, wil je de foto hebben waar je op staat, mail mij even. Via email krijg je dan het originele bestand. Hieronder volgen 10 foto’s. Onder deze serie staat de link naar het album op facebook waar ruim honderd foto’s staan.
Bedankt allemaal voor de leuke dag en tot een volgende keer. Hopelijk blijft dit event zijn gemoedelijke karakter behouden. Ik vond het een verademing!

Alle foto’s staan in de openbare Facebookmap: https://www.facebook.com/media/set?vanity=pimpaparazzi010&set=a.965780118881467

Verder Bericht

© 2024 Pim Paparazzi

Thema door Anders Norén