Pim Paparazzi

Iedereen kan model zijn!

Video-films

Sinds 2021 ben ik mij naast fotograferen wat meer gaan verdiepen in video. Op mijn camera’s heb ik de mogelijkheid om bewegende beelden te maken en daar ben ik kort geleden meer mee gaan oefenen. Tot dusver gebruikte ik deze optie alleen om wat achter de schermen beelden te schieten tijdens fotoshoots, maar tegenwoordig kan filmen op zich ook het hoofddoel zijn. De resultaten zijn onder meer te bekijken op het youtube kanaal van Pim Paparazzi. Ik maak uiteraard nog steeds ‘behind the photoshoot scenes’ filmpjes tijdens mijn fotoshoots, maar ook de eerste mini videofilm ‘Brief aan Betsy’ staat inmiddels on-line.
Heb jij zelf een goed script voor een korte film, bijvoorbeeld voor jou favoriete cosplay stuur mijn een berichtje. Misschien gaan we dan in de toekomst jou film opnemen.


Mijn eerste korte film ging op 26 december 2021 in premiere via het youtube kanaal.
‘Brief aan Betsy’

In de zomer van 2021 heb ik ook mijn eerste model video clip gemaakt. Op het strand hebben we een ochtend alleen maar bewegende beelden geschoten om te gaan verwerken in een Beach Video Clip voor model Sarina Sara. Fraaie zomerse beelden op een up-tempo muziekje. Wil jij ook een gave beachvideoclip, of misschien een ander soortige clip om jezelf als model eens heel anders te profileren stuur mij een berichtje. Afhankelijk van het thema is het over het algemeen mogelijk om op een dagdeel alle opnamen te maken. Het editen en monteren neemt na de opnamen de meeste tijd in beslag. Eenmaal klaar heb je een mooi filmpje van jezelf als model met wat voor thema dan ook… .

Kosten: Prijzen op aanvraag
Duur: Halve dag
Waar: Locatie naar keuze
Belangrijk om te weten, ik werk voor mijn videoprodukties met copyright vrije achtergrondmuziek en indien gewenst met toegevoegde geluidsfragmenten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Pim Paparazzi

Thema door Anders Norén